Cine suntem, ce facem

Ce înseamnă ESCO?

O societate de servicii energetice, numită și ENERGY SERVICE COMPANY (acronim ESCO) este o organizație de servicii profesionale  care oferă o gamă vastă de soluții energetice al cărei scop principal este obținerea de economii de energie. Economiile obținute  exprimate în costuri cu factura de energie sunt utilizate pentru rambursarea investițiilor. Esența unui serviciu de tip ESCO este de a adopta acea soluție care va conduce la economii de energie și de costuri pentru client, pe de o parte și de asumare a responsabilității obținerii economiilor de energie stabilite de către societatea ESCO, pe de altă parte.

Cine suntem?

Energo ESCO este o companie de servicii energetice profesionale care oferă o gamă vastă de soluții energetice, având ca scop principal obținerea de economii de energie
Tehnologii utilizate:
- Centrale de cogenerare/trigenerare pe gaz natural
- Iluminat interior, exterior, și stradal cu tehnologii inovative (LED, Ioduri)
- Acționări cu convertizoare cu turație variabilă

Eficiență energetică prin Energo Esco

Energo ESCO s-a înființat pentru a răspunde cererii marilor consumatori de energie Publici sau Privați de a-și moderniza și eficientiza instalațiile energetice, în vederea reducerii costurilor cu energia, interesați de dezvoltarea durabilă.

Energo ESCO asigură finanțarea și implementarea proiectelor de Eficiență Energetică EE cu recuperarea investițiilor din economiile de energie realizate într-o anumită perioadă de timp.

Domenii de activitate

EnergoESCO oferă soluții, servicii și produse prin care acoperă orice lucrare sau proiect din domeniul energetic sau electric: antreprenoriat pentru lucrări în instalații electrice complexe, operare instalații energetice, proiectare și servicii de inginerie specializate, producție de echipamente de medie și joasă tensiune, soluții și aparate de iluminat interior și exterior, audit energetic, consultanță în programe de eficiență energetică și energii regenerabile.

 

Cladirea NOVIS PLAZA, corp A, etaj 3
Str. Taietura Turcului 47, Cluj-Napoca, Romania

Email: office@energoesco.ro
Tel: +40 799 402 629

© Copyright 2019 . All Rights Reserved Powered by WD21

Search